Ik ben een docent met vijfentwintig jaar ervaring, geboren en getogen in Charkov (Oekraïne). Mijn eerste pianolessen heb ik gekregen van mijn moeder, pianiste en pianodocent.

Op zesjarige leeftijd ben ik toegelaten tot de Centrale Muziekschool voor begaafde kinderen en in 1979 ben ik afgestudeerd en heb ik daarmee de Gold Medal behaald.

Hierop volgend ben ik gestart met mijn studie aan het conservatorium van Charkov. Ik heb hier onderwijs genoten van Regina Horowitz, de zus van Vladimir Horowitz. In 1984 ben ik Cum Laude afgestudeerd.

In dat zelfde jaar begon ik mijn carrière als pianodocent aan de pedagogische academie van Charkov. Daarna verhuisde ik naar Moskou en werd ik op de muziekschool werkzaam als pianodocent en begeleider.

Vanaf 1991 ben ik woonachtig in Nederland. Ik geef hier pianolessen, concerten en ik begeleid. Ik heb inmiddels verschillende optredens gegeven met onder andere Paul Uyterlinde, solo cellist van het HBO(Het Brabants Orkest), Alessandro Bravin, fagottist van het HBO, Natasha Morozova, violiste en hoofdvakdocent Conservatorium Rotterdam en Katya Dirven-Didychenko, freelance musicus in verschillende Nederlandse beroepsorkesten en docente aan het Rotterdams Hellendaal Vioolinstituut.

Onder mijn begeleiding hebben leerlingen meegedaan aan het Steinway Concours, Prinses Christina Concours en het Landelijke Interlyceale Concours waarbij zij verschillende prijzen hebben behaald.